Vi er medlem af BYG

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG sikrer du dig samtidig BYG`s 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere, uanset om det er Nybyggeri, ombygning, reparation eller tilbygningsarbejde.

Ansvaret for matrialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenten, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYG`s garantiordning omfatter ca 4500 tømrere, murere og malere over hele landet.

Dækker udgifter op til 100.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG`s klage og ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum, penge du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Gælder ved alt arbejde

Det er dansk byggeri, der står bag BYG Garantiordningen. det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG medlem også hvis din BYG håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side – Få dit næste projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen.