Gulv­af­slib­ning i høj kvalitet

Kvaliteten af en gulvafslibning afhænger meget af de maskiner, der bruges. Maskinerne skal være professionelle og korrekt vedligeholdte. Vi er udstyret med flere typer maskiner, som hver anvendes forskelligt – alt afhængigt af gulvtype.

Når du vælger firmaet Morten Mandøe til din gulvafslibning, er du derfor sikret en professionel og skræddersyet tilgang til dine gulve, hvilket resulterer i det bedst mulige resultat. Vi holder til i Esbjerg, men dækker gerne det meste af Vest- og Midtjylland. 

Professionel gulvafslibning i Esbjerg

Ser dit gulv lidt kedeligt og falmet ud? Trænger det til at blive frisket op? Så kan vi hjælpe dig. Hos Morten Mandøe har vi meget erfaring med gulvafslibning og lover et resultat du kan være stolt af.

Vi forstår at det godt kan være vanskeligt når man ikke kender så meget til gulvafslibning. Så hvis du er i tvivl om hvilken løsning der er bedst for dig står vi selvfølgelig klar til at rådgive dig om dine mulighederne indenfor gulvafslibning.

Hos os er kunden altid i fokus. Dine behov, ønsker og forventninger til gulvafslibningen er vores største prioritet og vi går ikke før du er tilfreds med resultatet.

Fordele ved Gulvafslibning

Hvis dit gulv har haft en lang levetid og dermed ser brugt og slidt ud kan en professionel gulvafslibning friske hele rummet op. En god gulvafslibning bringer helt nyt liv til gulvet og lokalet generelt.

Skulle du have skader som ridser eller skjolder i dit gulv kan en gulvafslibning næsten også altid fjerne det, så gulvet ser så godt som nyt ud.

Efter en god gulvafslibning får dit gulv nogle flere år at leve på, da det bliver mere holdbart igen efter behandlingen. Skulle du spilde vand eller andre væsker på dit nybehandlede gulv vil du også bemærke at væsken ikke suger sig ned i gulvet med det samme, i modsætning til hvis du ikke havde fået en frisk gulvafslibning.

Bona certificerede gulvafslibning

Vi er Bona certificerede gulvslibere hvilket betyder vi kan give 3 års gennemslids garanti på alle gulve der får en gulvafslibning og efterbehandles med Bona´s lakker. Så når du bestiller en gulvafslibning hos os ved du at du får en løsning du kan være tilfreds med.

Efterbehandlinger vi tilbyder:

  • Lud- og sæbe
  • Olie
  • Lak

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Esbjerg og omegn

Har du brug for gulvafslibning af dit gulv? Er det slidt, fyldt med ridser eller er den gamle lak simpelthen ved at være væk? Så kan vi hos Morten Mandøe hjælpe dig med en professionel løsning af høj kvalitet. Vi arbejder med gulvafslibning i områderne nær Esbjerg som f.eks.:

Ring til os i dag på telefon 70 20 58 20. Du kan også kontakte os via en e-mail til info@mortenmandoe.dk eller vores Kontaktformular, så står vi klar med et uforpligtende tilbud og en gulvafslibning i verdensklasse.

Kontakt